Kriminálka Miami v televízii definitívne skončila

NETKY.SK • 15 Máj 2012, 12:28 • 2 min
Kriminálka Miami v televízii definitívne skončila

Kriminálka Miami v televízii definitívne skončila - Celebrity Americká televízna stanica CBS definitívne potvrdila, že seriál C. S.

slovakia

left justify in out

img

Americká televízna stanica CBS definitívne potvrdila, že seriál C.S.I.: Kriminálka Miami (2002) sa už k svojim fanúšikom a fanúšičkám nevráti. Poslednú epizódu desiatej série v USA odvysielali 8. apríla. V tom čase však ešte nebolo jasné, či budú príbehy Horatia Caina a jeho tímu pokračovať aj jedenástou sériou. „C.S.I.: Kriminálka Miami zanechala úžasné televízne dedičstvo - typický štýl, globálnu popularitu a bola kľúčovým hráčom v ceste CBS na vrchol počas uplynulej dekády. Ďakujeme všetkým producentom na čele s Jerrym Bruckheimerom, Jonathanom Littmanom a Ann Donahue - a talentovanému obsadeniu na čele s Davidom Carusom za desať skvelých sezón,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení televízie. Hlavnými hviezdami seriálu boli okrem spomínaného Carusa Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva La Rue či Khandi Alexander.

Seriál C.S.I.: Kriminálka Miami bol inšpirovaný C.S.I.: Kriminálkou Las Vegas. V jednotlivých častiach sledoval forenzných vyšetrovateľov a policajných dôstojníkov z južnej Floridy, ktorí pri riešení prípadov kombinovali vedecké metódy a typické zaužívané policajné postupy. Na rozdiel od pôvodného seriálu boli hlavní hrdinovia v prvom rade policajti a až v druhom rade vedci.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies