Krikunov skončil ako tréner Bieloruska pre prácu v Nižnekamsku

NETKY.SK • 12 November 2014, 11:01 • 2 min
Krikunov skončil ako tréner Bieloruska pre prácu v Nižnekamsku

NIŽNEKAMSK - Novým trénerom hokejistov Neftechimiku Nižnekamsk sa stal Vladimir Krikunov. Pre nové zamestnanie sa rozhodol opustiť post kouča Bieloruska.

slovakia

left justify in out

"Krikunov sa obrátil na prezidenta Bieloruskej hokejovej federácie Igora Račkovského s prosbou o uvoľnenie do jeho materského klubu, ktorému v minulosti venoval množstvo síl a ktorý v súčasnosti neprežíva najlepšie obdobie. Po rokovaniach obe strany prijali rozhodnutie ukončiť spoluprácu," uvádza sa na oficiálnom webe Bieloruskej hokejovej federácie.

 

V Nižnekamsku v pozícii trénera Krikunov nahradí Kariho Heikkilu, ktorého odvolalo vedenie už pred mesiacom. Fína na lavičke dočasne zastupoval generálny manažér Rafik Jakubov. Nechtechimiku sa v tejto sezóne nedarí, z 25 stretnutí vyhral sedem, z toho len dva v riadnom hracom čase a s 20 bodmi mu patrí posledné miesto v celej súťaži. 

 

Krikunov sa tretíkrát vracia do Neftechimiku, kde vykonáva aj funkciu viceprezidenta. Mužstvo viedol v rokoch 2001 až 2004 a potom 2008 až 2011. V KHL trénoval už aj Ak Bars Kazaň a Barys Astana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies