Krídelník Weiss v siedmom ligovom zápase skóroval za Al-Gharafu

NETKY.SK • 21 November 2016, 13:23 • 2 min
Krídelník Weiss v siedmom ligovom zápase skóroval za Al-Gharafu

BRATISLAVA - Slovenský futbalový krídelník v službách katarského klubu Al-Gharafa Vladimír Weiss mladší skóroval v sobotňajšom víťaznom domácom zápase proti tímu Al Arabi (4:2) v rámci 7. kola tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan v 20. min vyrovnal z pokutového kopu na 1:1. Weiss po jednom góle strelil aj v úvodných troch kolách i začiatkom novembra v predchádzajúcom 6. kole katarskej Stars League. V tejto sezóne skóroval dovedna päťkrát - štyrikrát z pokutového a raz z priameho kopu. Vladimír Weiss odohral v sobotu 86 minút, v závere stretnutia slovenského reprezentanta a účastníka MS 2010 i ME 2016 vystriedal Fuhaid Sattam Al Shammari.


Al-Gharafa má bilanciu tri víťazstvá, dve remízy, dve prehry a s 11 bodmi figuruje na 5. mieste v konkurencii 14 tímov, jej sobotňajší súper Al Arabi je momentálne na 11. priečke so 6 bodmi.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona