Kreps novou posilou Slovana Bratislava, podpísal ročný kontrakt

NETKY.SK • 15 August 2012, 06:05 • 2 min
Kreps novou posilou Slovana Bratislava, podpísal ročný kontrakt

Kreps novou posilou Slovana Bratislava, podpísal ročný kontrakt - Hokej Novou posilou hokejového Slovana Bratislava sa stal český útočník Kamil Kreps. S nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy sa dohodol na ročnom kontrakte s platnosťou do 30.

slovakia

left justify in out

img

Novou posilou hokejového Slovana Bratislava sa stal český útočník Kamil Kreps. S nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy sa dohodol na ročnom kontrakte s platnosťou do 30. apríla 2013. Informoval o tom klubový web.
      Dvadsaťsedemročný Kreps začínal s hokejom v Litvínove, kde pôsobil ako dorastenec a neskôr aj ako junior. Center, ktorý môže nastupovať tiež na pozícii pravého krídla, sa v sedemnástich rokoch rozhodol odísť do zámoria. V sezónach 2001/2002 i 2002/2003 patril medzi najlepších hráčov juniorského tímu Brampton Battalion pôsobiaceho v Ontario Hockey League (OHL). Všimli si ho aj skauti z NHL a v roku 2003 si Krepsa v 2. kole draftu z 38. miesta vybrala Florida. Do prvého tímu Panthers sa rodák z Litoměříc prebojoval prvýkrát v sezóne 2006/2007. V 14 zápasoch zaznamenal gól a asistenciu, no trénerov zaujal natoľko, že v ďalších sezónach sa stal pevnou súčasťou tímu. Za "panterov" odohral celkovo 232 zápasov, s bilanciou 19 gólov a 41 asistencií.
      Po sezóne 2009/2010 prestúpil do fínskeho Kärpatu Oulu. V SM-liige odohral 55 stretnutí, v ktorých zaznamenal 29 kanadských bodov. V uplynulom ročníku pôsobil Kreps v tíme KHL Barys Astana, kde si v základnej časti na svoje konto pripísal v 52 zápasov 29 bodov. V play off pridal v ďalších 7 zápasoch jeden gól a tri asistencie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies