Kremský: Občania nám ďakujú za pomoc

NETKY.SK • 16 August 2022, 07:12 • 2 min
Kremský: Občania nám ďakujú za pomoc

BRATISLAVA - Kým medzi členmi OĽaNO a SaS prebiehajú na sociálnej sieti ostré výmeny názorov, poslanec za OĽaNO Peter Kremský zverejnil ďakovný list od občana.

slovakia

left justify in out

Kým cez víkend mal Peter Kremský taktiež konfrontačnú výmenu s členmi liberálov, týkajúcu sa práce ministra hospodárstva, kde mu vytkol, že ako šéf tohto rezortu nerobí pre Slovensko dosť, teraz zverejnil poďakovanie za prorodinný balíček, ktorého prijatie spôsobilo najväčšiu vládnu krízu. 

 

Zo sveta: FBI mala Trumpovi zabaviť pasy, kauza si už vyžiadala aj ľudský život!

 

img

 

„Rodičom už chodia na účet vyššie výplaty a detské prídavky, takže teraz vidia, čo prináša prorodinný balíček, ktorý sme presadili.

Nižšie dane pre rodičov detí vďaka zvýšenému daňovému bonusu, vyššie rodinné prídavky. (Tie sú uvedené nepresne, o vyše 40 € viac to bude až od 1. 1. 23). Aj vy ste to pocítili na účte? Napíšte, koľko to bolo predtým a koľko je to teraz. Zbytočné reči nepomôžu nikomu. Len činy, tie menia život k lepšiemu," napísal Kremský na sociálnej sieti.
 

img

Fotografia uverejnená Petrom Kremským

 

Prorodinný balíček tak podľa poslanca za OĽaNO prináša svoje prvé ovocie a bolo dobré, že ho vláda Eduarda Hegera prijala. V júli bol taktiež vyplatený dôchodcom vianočný dôchodok. Boris Kollár prisľúbil, že seniori dostanú nejaký príspevok aj pred Vianocami, je však otázne, či aktuálna koalícia vôbec bude od septembra pokračovať. Rokovať majú v sobotu, včerajšie výmeny názorov však naznačujú, že sa na ďalšom spoločnom fungovaní asi nedohodnú.

 

Z domova: Chlieb ani rožky už možno čoskoro na pultoch nebudú

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies