Kremnický Big Air prinesie tento rok niekoľko noviniek

NETKY.SK • 8 Január 2018, 15:21 • 2 min
Kremnický Big Air prinesie tento rok niekoľko noviniek

KREMNICA - Na kremnickom Štefánikovom námestí sa bude už po jedenásty raz skákať. V dňoch 9. a 10. februára sa tam uskutoční 11. ročník akcie Big Air v meste.

slovakia

left justify in out

„Vďaka sekciám freeskiingu a snowboardingu Slovenskej lyžiarskej asociácie bude Big Air v meste 2018 prvýkrát zaradený do oficiálnej série pretekov FIS Race. Mladí talentovaní jazdci z celej Európy tak budú mať možnosť v Kremnici zbierať body potrebné pre účasť na Európskom pohári FIS,“ uviedol organizátor Ondrej Horváth.

 

Organizátori športovo-zábavného festivalu pripravujú pre divákov a jazdcov dvojdňový program a tiež niekoľko noviniek. Občianske združenie FRST Crew Kremnica pripravuje vylepšenia, ktoré zvýšia komfort všetkých zúčastnených. Podľa možností snehových podmienok sa rozrastie detská zóna, bohatšie bude i gastro a pripravený nový streetový setup pre súťažné exhibície, ale aj voľné jazdenie nadšencov jibbingu.

 

V piatok 9. februára budú na programe tréningy, exhibície, koncerty na námestí i súťaž na jibbingových prekážkach. Program tradične vyvrcholí sobotným večerným finále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies