Kremnická mincovňa uvedie novú sadu euromincí s motívom ME vo futbale

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 15:31 • 2 min
Kremnická mincovňa uvedie novú sadu euromincí s motívom ME vo futbale

KREMNICA - Kremnická mincovňa v spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom uvedie v najbližších dňoch na trh sadu slovenských euromincí s názvom "Majstrovstvá Európy vo futbale 2016 vo Francúzsku" a zberateľské karty s motívmi slovenských futbalových reprezentantov.

slovakia

left justify in out

"Zberatelia nájdu na kartách podobizne 28 hráčov, ktorí vybojovali v kvalifikácii o postup na EURO 2016 premiérovú účasť Slovákov na blížiacom sa európskom šampionáte a podobizeň hlavného trénera tímu Jána Kozáka. Súbor euromincí vychádza v náklade 4000 kusov," informovala Veronika Chrienová z mincovne.

 

Ako ďalej priblížila, pre zberateľov je pripravený samostatne predajný album na zakladanie kartičiek. Pri kúpe kompletnej sady 29 kariet získa každý zberateľ množstvovú zľavu a album zadarmo. Euromince a zberateľské karty bude možné zakúpiť na viacerých podujatiach.

 

Vo štvrtok 2. júna o 20.00 h počas autogramiády slovenských futbalových reprezentantov v OC City Arena v Trnave. V piatok 3. júna počas 13. ročníka veľtrhu Bratislavské zberateľské dni 2016 v bratislavskej Inchebe. V sobotu 4. júna v priestoroch pred Štadiónom A. Malatinského v Trnave pred prípravným zápasom Slovenska so Severným Írskom.

 

Rezervácia kompletných súborov zberateľských kariet bude možná prostredníctvom rezervačného systému na webovej stránke www.mint.sk. Predaj zberateľských kariet prostredníctvom e-shopu www.mint.sk bude spustený 3. júna

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies