Krejčí už nie je trénerom Plzne, cítil sa vyčerpaný

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 12:14 • 2 min
Krejčí už nie je trénerom Plzne, cítil sa vyčerpaný

PLZEŇ - Úradujúci český futbalový majster Viktoria Plzeň sa rozlúčil s trénerom Karlom Krejčím.

slovakia

left justify in out

Vedenie štvornásobného národného šampióna oznámi meno nového kouča v najbližších dňoch. Štyridsaťsedemročný Krejčí začal pôsobiť na lavičke Viktorie v auguste minulého roka, keď nahradil odvolaného Miroslava Koubka. S tímom postúpil do základnej skupiny Európskej ligy, v domácej súťaži doviedol Plzeň na čelo ligového pelotónu a sériu šestnástich víťazstiev napokon pretavil v zisk majstrovského titulu. Krejčí sa sústredí na prácu pri českej reprezentácii.

"Nebolo to pre mňa jednoduché rozhodnutie, viac-menej to vo mne driemalo dlhé týždne. Som maximalista, ktorý chce odvádzať prácu na sto percent. V kontexte prípravy na ME pribudli povinnosti smerom k národnému tímu, k tomu som cítil veľkú zodpovednosť k Viktorii a plzenskému snu o obhajobe titulu. Fyzicky a psychicky som bol často vyčerpaný, trpela tým moja rodina a zdravie. Oproti jeseni mi na jar došli baterky. Moja koncentrácia v určitých momentoch nebola na maximálnej úrovni. Finálny verdikt je taký, že sa sústredím na prácu pri národnom tíme," objasnil Krejčí svoje rozhodnutie odísť z Plzne. Informovala oficiálna stránka Viktorie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona