Krejčí: Až do konca zápasu budeme s Chárom súperi

NETKY.SK • 17 Február 2014, 16:13 • 2 min
Krejčí: Až do konca zápasu budeme s Chárom súperi

SOČI - David Krejčí: "Musíme sústrediť len na našu hru, nie na súpera".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Českého hokejového útočníka Davida Krejčího čaká v utorok duel proti svojmu klubovému kapitánovi Zdenovi Chárovi, no pred dôležitým zápasom o postup do štvrťfinále XXII. zimných olympijských hier v Soči ho berie iba ako súpera. "Od okamihu, keď sa rozhodlo o tom, že budeme hrať proti sebe, som Zdena ešte nevidel. On sa pred každým zápasom sústredí len na svoj výkon a to isté platí o mne. Po utorkovom stretnutí si podáme ruky, ale až do konca duelu budeme súperi,“ povedal po pondelkovom tréningu 27-ročný center tímu NHL Boston Bruins.

 

David Krejčí pred duelom proti Slovensku odmietol dohady o tom, v čom môžu byť zverenci trénera Vladimíra Vůjtka najnebezpečnejší. "My sa musíme sústrediť len na našu hru, nie na súpera. Budeme sa snažiť vnútiť súperovi našu hru a dať prvý gól. Urobíme všetko pre to, aby sme vyhrali," prezradil rodák z mesta Šternberk a dodal: "Musíme sa spoliehať na to, že Rusom nedali gól. Snáď si to postrážime aj my a budeme hrať v obrane aspoň tak dobre ako Rusi." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies