Kreatívny človek pravidelne prednáša v Trnave

NETKY.SK • 16 Október 2012, 11:30 • 2 min
Kreatívny človek pravidelne prednáša v Trnave

Kreatívny človek pravidelne prednáša v Trnave - Kultúra Cyklus podujatí organizovaný občianskym združením Publikum. sk začína 17.

slovakia

left justify in out

img

Cyklus podujatí organizovaný občianskym združením Publikum.sk začína 17. októbra v ArtKlube. Prvým hosťom bude priemyselný dizajnér Rastislav Čeleďa.

Nový cyklus podujatí s názvom Kreatívny človek pripravilo pre Trnavčanov občianske združenie (OZ) Publikum.sk. V nasledujúcich mesiacoch bude pripravovať stretnutia s kreatívnymi ľuďmi, ktorí žijú a pracujú v Trnave. OZ chce moderovanými besedami nielen upriamiť pozornosť na zaujímavé osobnosti, ale zároveň ukázať, že Trnava je vhodné miesto na rozvoj kreatívneho priemyslu.

Hosťom prvého večera, ktorý sa uskutoční v stredu 17. októbra v ArtKlube, je priemyselný dizajnér a majiteľ najstaršej reklamnej agentúry v meste Rastislav Čeleďa. Začiatok je naplánovaný na 20.00 h.

Čeleďa vyštudoval Vysokú školu výtvarných umení (VŠVU) v Bratislave. Počas štúdia strávil niekoľko semestrov na École des Beaux Arts v San Etienne a na University of Arts and Design v Helsinkách. Od roku 2005 vedie rodinnú reklamnú agentúru. Pôsobí aj ako odborný asistent na VŠVU v ateliéri priemyselného dizajnu.

TASR informoval Michal Klembara z OZ Publikum.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies