Krčmár zahnal ozbrojených zlodejov s prepravkou od piva

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 12:45 • 2 min
Krčmár zahnal ozbrojených zlodejov s prepravkou od piva

BRATISLAVA - Hodenou prepravkou od piva odohnal strieľajúcich lupičov z pohostinstva v Topoľníkoch v Dunajskostredskom okrese jeden zo zamestnancov.

slovakia

left justify in out

Páchatelia krátko po čine skončili v rukách dopravnej polície. Muži v kuklách so zbraňou a kovovou tyčou vtrhli do podniku a chceli peniaze. Jeden z nich vystrelil do vzduchu, no zamestnanec po nich hodil prepravku a páchatelia ušli. Vonku ich už čakal šofér vo Felicii, ďaleko však nezašli. Za mostom na konci obce ich zastavila dopravná hliadka a trojicu zadržala, informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredausová.

Raz trestaného 23-ročného mladíka z Trhovej Hradskej, päťkrát trestaného 27-ročného muža z Okoča a päťkrát trestaného 33-ročného muža z Dolného Štálu obvinili z lúpeže. Po rozhodnutí súdu putovali do väzby. V prípade dokázania viny im hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies