Krátko pred poludním olúpili dvojicu o 178.000 eur

NETKY.SK • 14 Jún 2012, 12:04 • 2 min
Krátko pred poludním olúpili dvojicu o 178.000 eur

Krátko pred poludním olúpili dvojicu o 178. 000 eur - Krimi Dnes neznámi páchatelia obrali dvoch ľudí o 178.

slovakia

left justify in out

img

Dnes neznámi páchatelia obrali dvoch ľudí o 178.000 eur v hotovosti. Lúpež sa odohrala v Bratislave na Pražskej ulici krátko pre poludním. Vedľa Škody Octavia, v ktorej sedeli poškodení zastavilo čierne auto, pravdepodobne starší typ Audi 80, bez tabuliek s evidenčným číslom a vystúpili z neho dvaja muži. Jeden z nich mal v ruke krátku guľovú zbraň a chceli peniaze. Posádka Octavie im zo strachu o život dala hotovosť. Páchatelia s peniazmi nastúpili do auta a odišli smerom na Patrónku. 
      V súčasnosti po nich pátra polícia a o pomoc žiada aj verejnosť. Vek páchateľov nie je známy, obaja boli vysokí asi 175 centimetrov. Jeden z nich bol štíhlej postavy, mal krátke vlasy, čiernu šiltovku, tmavé oblečenie a krátku guľovú zbraň striebornej farby. Druhý bol holohlavý a mal tmavé elegantné oblečenie. Akékoľvek informácie k páchateľom, prípadne k motorovému vozidlu na ktorom mali uniknúť, treba oznámiť na bezplatné číslo polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies