Krátko po polnoci prepadli v Poprade herňu

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 08:57 • 2 min
Krátko po polnoci prepadli v Poprade herňu

POPRAD - V Poprade v noci na dnes prepadli herňu. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová TASR informovala, že lupič so zbraňou v ruke žiadal peniaze.

slovakia

left justify in out

"K lúpežnému prepadu došlo krátko po polnoci. Muž vo veku asi 20 rokov a vysoký 180 až 190 centimetrov, vošiel do zariadenia na Ulici L. Svobodu, na hlave mal kuklu a na rukách rukavice. Podišiel k mladej barmanke a so zbraňou v ruke namierenou na ňu pýtal peniaze," uviedla hovorkyňa.
      

Jeden z hostí si všimol podozrivého muža a opýtal sa barmanky, či je všetko v poriadku. Maskovaný muž sa zľakol a z miesta ušiel. Pri tomto skutku nedošlo podľa Migaľovej k žiadnemu ublíženiu na zdraví, ale ani k poškodeniu zariadenia či prípadným finančným škodám. 
      

Polícia na prípade intenzívne pracuje, bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. "Páchateľovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona