Krátka spolupráca trénera Kotyzu a Caroliny Wozniackej skončila

NETKY.SK • 26 August 2016, 15:30 • 2 min
Krátka spolupráca trénera Kotyzu a Caroliny Wozniackej skončila

PRAHA - Čech David Kotyza po štyroch mesiacoch spolupráce už nie je trénerom dánskej bývalej jednotky svetového rebríčka tenistiek WTA vo dvojhre Caroline Wozniackej. Informáciu priniesol web Tennis Arena s odvolaním sa na svoje nekonkretizované zdroje.

slovakia

left justify in out

Kooperáciu hneď v úvode vážne narušilo Wozniackej zranenie členka, pre ktoré rodáčka z Odense pauzovala od začiatku apríla do polovice júna, vynechala aj parížsky antukový vrchol Roland Garros. Pod taktovkou Kotyzu sa ani raz nedostala za osemfinále.

Dvadsaťšesťročná momentálne až 51. hráčka renkingu Wozniacka pobudla v rokoch 2010 - 2012 dovedna 67 týždňov na vrchole hodnotenia. V sezónach 2009 a 2014 si zahrala vo finále newyorských grandslamových US Open.

Kotyza do konca januára 2016 sedem rokov viedol svoju krajanku Petru Kvitovú, okrem iného sa spoločne radovali z triumfov na Wimbledone 2011 a 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona