Krásne VIDEO z Prahy, ktoré otvára ľuďom oči

NETKY.SK • 19 August 2016, 11:34 • 2 min
Krásne VIDEO z Prahy, ktoré otvára ľuďom oči

PRAHA – Dnešný svet v mestách je uponáhľaný, a tak väčšina ľudí nemá čas poobzerať sa okolo seba. Väčšinou všetci myslíme len na seba a problémy ostatných nás nezaujímajú.

slovakia

left justify in out

Filmoví tvorcovia zo českej spoločnosti HayotFilms ukázali, že si stačí len otvoriť oči, poobzerať sa okolo seba a aj málo pomôže iným zlepšiť deň.

 

Tvorcovia vo videu ukázali, že v Prahe sa denne dejú dobré skutky. „Celý svet pozná Prahu vďaka jej vynikajúcej architektúre, kultúrnym pamiatkam a významnému miestu v európskych dejinách. Naším cieľom je pomocou videa zmeniť štandardný uhol pohľadu a predviesť Prahu svetovej internetovej spoločnosti ako miesto, kde ľudia majú záujem o blížneho, kde sa niečo pekné deje nie výnimočne, ale stále, kde sa malé individuálne dobro skladá do niečoho väčšieho nekonečného,“ píšu tvorcovia v popise videa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies