Krásna Slovenka obvinená z vraždy britského milionára sa na Slovensku prihlásila polícii!

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 12:29 • 2 min
Krásna Slovenka obvinená z vraždy britského milionára sa na Slovensku prihlásila polícii!

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Slovenka Mária Kukučová (24), ktorá je obvinená z vraždy britského obchodníka so zlatom Andrewa Busha (†48) sa sama prihlásila na polícii.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná Kukučová tak spravila v sprievode rodičov v Novom Meste nad Váhom. Teraz sa nachádza na kriminálke v Trenčíne, kde ju podrobujú výsluchu.

 

Informáciu potvrdila aj Bushova exmanželka Samantha Mason (45). „Majú ju. Celá rodina je neuveriteľné šťastná, že ju chytili,“ povedala Samantha pre dailymail.

 

img

 

Teší sa aj Bushova partnerka dvadsať ročná Ruska Maria Korotajevová. „Chytili ju. Ani nemôžem byť šťastnejšia. Vedela som, že tá nevzdelaná, psychopatická, slovenská modelka sa nedokáže dlho schovávať bez pasu a peňazí. Nemala kam ísť,“ komentovala celú situáciu mladá Ruska.

 

img

 

Hovorkyňa španielskej polície povedala, že úrady v Španielsku požiadajú slovenskú políciu o jej vydanie do Španielska.

 

Mária Kukučová, ktorá pochádza z Novej Bošácej je obvinená z vraždy Andrewa Busha. V jeho luxusnej vile na španielskom pobreží Costa del Sol neďaleko mesta Estepona ho mala zabiť tromi ranami do hlavy.

 

Výpoveď Bushovej poslednej partnerky, ktorá sa v tom čase nachádzala vo vile, si môžete prečítať TU!

 

V tejto vile sa celá tragédia odohrala

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona