Kraskorčuliarske hviezdy v Bratislave: V novembri sa môžeme tešiť na Pľuščenka, Jouberta či Amadia

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 11:58 • 2 min
Kraskorčuliarske hviezdy v Bratislave: V novembri sa môžeme tešiť na Pľuščenka, Jouberta či Amadia

BRATISLAVA - Po štyroch rokoch sa do Bratislavy opäť vracia krasokorčuliarska exhibícia Kings on Ice. Na štadióne Ondreja Nepelu bude 29. novembra hviezdna šou pod taktovkou ruského krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka a maďarského huslistu Edvina Martona.

slovakia

left justify in out

Podujatie prinesie plejádu hviezd, bratislavským divákom sa predstaví víťazka OH 2014 Ruska Adelina Sotnikovová, bývalý majster Európy Francúz Brian Joubert, ale aj jeho krajan Florent Amadio. Práve Amadia si môžu pamätať fanúšikovia krasokorčuľovania z januárových majstrovstiev Európy v Bratislave, kde sa lúčil so svojou aktívnou kariérou.

 

Konečný zoznam hviezd ešte nie je kompletný, ale organizátori rátajú aj so slovenskou legendou Jozefom Sabovčíkom, ktorého čaká operácia kolena.

 

"V rámci jednej ľadovej šou si diváci vychutnajú umenie približne 20 krasokorčuliarov, ktorým kraľuje štvornásobný olympijský medailista Jevgenij Pľuščenko a jeho exkluzívny hudobný sprievod, huslista Edvin Marton," prezradila na tlačovej konferencii Zuzana Habodászová zo spoločnosti XL promotion.

 

Dlhoročným účastníkom Kings on Ice je český krasokorčuliar a majster Európy z roku 2008 Tomáš Verner.

"Táto šou patrí medzi stálice a značky v rámci krasokorčuliarskeho umenia. Lepšej v Európe niet, preto organizátorom sa vždy darí pripraviť perfektnú šou. Každá je iná, hlavné slovo má Edvin Marton. Som s Jevgenijom a Edvinom jej súčasťou už približne desať rokov a nikdy sa nestalo, že by upadla kvalita programu, respektíve aby sa nepáčila," uviedol český krasokorčuliar.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies