Kraščenič sa ujal funkcie prezidenta SVF, podpísal žiadosť o organizáciu ME 2019 žien

NETKY.SK • 6 December 2017, 10:16 • 2 min
Kraščenič sa ujal funkcie prezidenta SVF, podpísal žiadosť o organizáciu ME 2019 žien

BRATISLAVA - Nový prezident Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) Martin Kraščenič sa v utorok ujal svojej funkcie. V bratislavskom sídle federácie mu symbolicky odovzdal stoličku bývalý prezident SVF Ľubor Halanda, ktorého delegáti na nedeľňajšej XII. Konferencii v Poprade prijali za Čestného prezidenta SVF.

slovakia

left justify in out

Prvým krokom Martina Kraščeniča v novej funkcii bol podpis žiadosti o organizáciu majstrovstiev Európy žien v roku 2019. "Na nedeľňajšej konferencii som počas svojej prezentácie sľúbil, že organizovanie majstrovstiev Európy žien v roku 2019 je jednou z našich priorít. Žiadosť sme oficiálne poslali na Európsku volejbalovú konfederáciu a verím, že Slovensku šampionát pridelia. Bola by to dôstojná oslava stého výročia organizovaného volejbalu na Slovensku," povedal Kraščenič.

Štyridsaťpäťročný Martin Kraščenič sa stal prezidentom SVF v nedeľu. Na Konferencii v Poprade mu vo voľbách vyslovilo dôveru 28 z 55 delegátov. Po Dušanovi Mešárovi, Ivanovi Majerčákovi, Miroslavovi Kováčikovi a Ľuborovi Halandovi sa v ére samostatnosti stal v poradí piatym prezidentom SVF.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies