Krása podľa horoskopu: Váham stačí lesk na pery, no Levice zas potrebujú celú paletu líčidiel

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 09:00 • 2 min
Krása podľa horoskopu: Váham stačí lesk na pery, no Levice zas potrebujú celú paletu líčidiel

Týmto horoskopom sa môžete inšpirovať, alebo sa len jednoducho pobaviť:) To čo komu pristane, je vlastne iba o tom v čom sa cítime krásne, božsky a pohodlne.

slovakia

left justify in out

To keď sa cítime skvele, je to čo nám vždy najviac padne a môže aj oči vybiť. Ale tu je zopár rád, s ktorými budú ženy narodené v rôznych znamení zverokruhu vždy šik a nestratia pred zrkadlo pol dňa.

 

img

 

Baran (21.marec – 20.apríl)

Barani jú ohnivé, vášnivé znamenia, takže táto vlastnosť sa musí podpísať aj ich vzhľad. Preto k nim neoddeliteľne patrí červený rúž, ktorý Vám zákonite padne ako uliaty.

 

img

 

Býk (21. apríl – 21.máj)

Kirsten Dunst bude tento rok oslavovať 35. narodeniny. Býci sú charakteristický, svojím vlastným pocitom stability. Preto pre pocit komfortu ženám narodením v tomto znamení je dôležitá zdravo vyzerajúca a krásna pleť. Takže milé dámy, neváhajte investovať do svojej pokožky, určite sa Vám odvďačí!!  
 

img

 

Blíženci (22.máj – 21. jún)

Blíženci, tí ktorí majú radi svoju slobodu, a sú veľmi spoločenský. Žienky narodené v tomto období milujú neustály ruch okolo seba a nové známosti. Vaše životné tempo s Vami udrží krok len kvalitný rozjasňovač tváre, ktorý Vám pomôže vždy vyzerať fresh aj odpočinuté.

 

img

 

Rak (22. jún – 22. júl)

Meryl Streep tento rok oslávi 68 rokov! Klobúk dole, každá z nás uzná, že vyzerá naozaj úžasne. Raci a obzvlášť ženy narodené v tomto znamení sú veľmi citlivé osobnosti. Aby ste dosiahli svoju vnútornú pohodu vsaďte na aromaterapiu. Nie je nutné to nejako zvlášť prežívať, úplne postačí keď si večer pred spaním natriete svoje zápästia a spánky troškou levanduľového oleja. Tento malý zázrak Vás hodí do úplného kľudu a bude sa Vám aj lepšie zaspávať.

 

img

 

Lev (23. júl – 22. august)

Charlize Theron, ktorá sa narodila v Juhoafrickej republie 7. augusta 1975, priam zbožňuje starostlivosť sama o seba. Dalo by sa povedať, že to patrí k jej najobľúbenejším rituálom. Vlasy, pleť, telo je pre ňu ako talizman, o ktorý sa treba dôsledne starať a mať vždy v perfektnom stave. Spoznali ste sa? Preto by ste si určite mali zaobstarať pleťovú masku, „ušitú“ Vám na mieru, na ktoré nedopustia ani tie najžiarivejšie hollywoodske celebritky. Dokonca aj po tom najdivokejšom žúre sa Vám oplatí ich mať po ruke.

 

img

 

Panna (23.august – 22.september)

Ohnivá Salma Hayek sfúkne tento rok na torte 51 sviečok! Ako to robí? O Pannách sa hovorí všeličo. Sú poriadkumilovné a životný komfort sa pre nich naplní, keď ich život je absolútne usporiadaný ako štatistická tabuľka. Málokto však vie, že Panny, vsádzajú na prvý pohľad, kedy chcú zaujať a vytvoriť dokonalý dojem. Vďaka dokonalému obočiu, ktoré dotvorí dokonalý look a jemnému lesku na pery budete mať vyhraté.

 

img

 

 Váhy (23. september – 23. október)

Talentovaná Alicia Vikander tento rok oslávi 29.narodeniny. Váhy dokonale stelesňujete hľadanie rovnováhy. Ste večné „hľadačky“ harmónie, čo platí aj v starostlivosti o seba. Neradi trávite dlhé hodiny pred zrkadlom, ale zároveň si želáte vyzerať úžasne. K zvýrazneniu Vášho prirodzeného pôvabu Vám preto úplne postačí rúž.

 

img

 

Škorpión (24.október – 22.november)

V tomto znamení sa narodila herečka v roku 1960 Tilda Swinton.

Škorpiónky ste preslávené svojou excentrickosťou, vyžadujete neustálu pozornosť, vyčnievať z radu je pre Vás prirodzené. Ste schopné sa veľmi obetovať. Čas v kúpeľni, kde môžete hýčkať svoju hryvu pre vás nie je stratený čas, práve naopak. Nudný a všedný účes nie je nič pre Vás, čím viac výstrelkov tým lepšie, kombinácia rôznych pre iných nezľaditeľných farieb je pre Vás hra farieb. Preto určite dbajte na svoje vlasy, aby sa im dostalo čo najlepšej opatery. Určite to zúročíte.

 

img

 

Strelci (23. november – 21. december)

Herečka Kaley Cuoco známa zo seriálu Teória Veľkého Tresku vždy vie ako očariť, tento rok oslávi 31. narodeniny. Skúste Strelca obmedzovať a uvidíte, že Vám to vráti dvojnásobne. Toto ohnivé znamenie si zakladá na pocitu slobody, ktorú uplatňuje hlavne pri výbere svojich parfémov, nech môže svoje okolie omámiť, len čo sa zjaví. Milé dámy pri Vás budú neúspešný výrobcovia nových parfémov, Vy máte svoje obľúbené dva či tri druhy vôní a tam

 

img

 

Kozorožci (22.január -20.február)

Kozorožci milujú starostlivosť a často bývajú veľmi zručný. Preto ženy narodené v tomto znamení nebudú mať problém si osvojiť kaligrafické umenie tekutých očných liniek, s ktorými majú ženy a dievčatá narodené v inom znamení zverokruhu bojujú. 

 

img

 

Vodnári (21.február - 20.marec)

Vodnárky bývajú považované za jedno z najkreatívnejších znamení zverokruhu. Tak sa toho nebojte a naopak využite vo svoj prospech. Váš potenciál Vám zaručene pomôže premeniť očné viečka za maliarske veldielo. Pomocou širokej paletky farbičiek si vykreslíte z očí dva neprehliadnuteľné diamanty.

 

img

 

Ryby (21.marec - 20.apríl)

Ryby sú vodné znamienie, ktoré potrebuje neustále hydratovať svoju pokožku. S týmto by určite súhlasila aj známa Kate Mara. S blížiacím sa letom a stúpajúcimi teplotami by ste sa mali šikovne zaviť odumretých buniek pokožky pomocou peelingu a pomocou termálnej vody ve spreji, stále hydratovať kdekoľvek sa ocitnete, keďže sa už vyrábajú aj kabelkové veľkosti. Vaša pleť sa Vám za to poďakuje.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies