Kráľovská rodina vydala oficiálnu snímku princa Georgea: Oslavuje 4 roky

NETKY.SK • 22 Júl 2017, 12:30 • 2 min
Kráľovská rodina vydala oficiálnu snímku princa Georgea: Oslavuje 4 roky

LONDÝN - Britský princ William a jeho manželka Kate vydali novú oficiálnu fotografiu svojho syna princa Georgea, aby tak odštartovali oslavy pri príležitosti jeho dnešných štvrtých narodenín.

slovakia

left justify in out

"Vojvoda a vojvodkyňa s potešením zverejňujú novú oficiálnu portrétovú fotografiu princa Georgea pri príležitosti štvrtých narodenín Jeho kráľovskej výsosti," napísal na Twitteri kráľovský palác v Londýne.

 

Portrétovú snímku princa v ľahkej modro-bielej prúžkovanej košeli bez goliera urobil kráľovský fotograf Chris Jackson.

 

"Som poctený, že si vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge vybrali na zverejnenie práve tento portrét, ktorý som urobil na oslavu štvrtých narodenín princa Georgea," uviedol na Twitteri Jackson.

 

George, ktorý je v nástupníctve na britský trón tretí v poradí, bude podľa očakávania dnešné narodeniny oslavovať v súkromí s rodinou, napísal londýnsky Kensingtonský palác vo vyhlásení pre tlačovú agentúru DPA.

 

Princ William v rozhovore s novinármi začiatkom tohto týždňa vyslovil predpoklad, že jeho syn zrejme zje celú narodeninovú tortu sám.

 

Princ William, princezná Kate, George a jeho dvojročná sestra Charlotte sa v piatok vrátili do vlasti z niekoľkodňového európskeho turné - najprv podnikli návštevu Poľska a následne Nemecka. Toto ich turné sa konalo v čase bezprecedentného napätia súvisiaceho s rozbiehajúcimi sa rokovaniami o vystúpení Spojeného kráľovstva z Európskej únie a bolo vnímané ako snaha zlepšiť obraz Británie v Európe.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona