Kráľovská rodina sa po svadbe Harryho a Meghan poďakovala verejnosti

NETKY.SK • 20 Máj 2018, 09:07 • 2 min
Kráľovská rodina sa po svadbe Harryho a Meghan poďakovala verejnosti

LONDÝN - Britská kráľovská rodina poďakovala širokej verejnosti a všetkým, ktorí v sobotu cestovali do Windsoru na svadbu princa Harryho a Meghan Markleovej. Informuje spravodajská stanica BBC.

slovakia

left justify in out

Kráľovská rodina na svojom účte na sociálnej sieti Twitter zverejnila poďakovanie adresované všetkým, ktorí sledovali svadbu vnuka kráľovnej Alžbety II. v Británii i po celom svete.

 

Cestu na Windsorský zámok lemovali v sobotu tisícky ľudí, ktorí chceli vidieť dvojicu v jej veľký deň. Svadobná oslava sa skončila večerou a ohňostrojom vo Frogmore House blízko Windsoru. Hostiteľom bol princ Charles a zúčastnilo sa na nej zhruba 200 najbližších priateľov a rodiny Harryho a Meghan. Novomanželia s titulmi vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu strávili noc na Windsorskom zámku.

 

Ako svadobný dar dal Harry svojej neveste akvamarínový prsteň, ktorý predtým patril jeho zosnulej matke princeznej Diane, vojvodkyni z Walesu.

 

Neočakáva sa, že Harry a Meghan vycestujú na svadobnú cestu hneď po svadbe; miesto toho zostanú nejaký čas v Británii. Bývalá americká herečka Meghan Markleová sa v utorok zúčastní na svojej prvej kráľovskej slávnosti v záhradách Buckighamského paláca.

 

Podujatie sa bude konať na počesť tohtoročných 70. narodenín princa Charlesa a médiá špekulujú, že práve preto pár odložil svoju svadobnú cestu na neskôr. Bude to prvé oficiálne podujatie, kde sa Meghan a Harry spolu objavia ako manželia, píše BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies