Kráľovská rodina čaká ďalší prírastok: Snímky ultrazvuku vyrazili Williamovi dych!

NETKY.SK • 13 Február 2016, 11:14 • 2 min
Kráľovská rodina čaká ďalší prírastok: Snímky ultrazvuku vyrazili Williamovi dych!

LONDÝN - Už niekoľko mesiacov sa povráva o ďalšom tehotenstve vojvodkyne Kate. Čím ďalej tým viac sa zdá, že informácie budú pravdivé.

slovakia

left justify in out

Na svetlo sveta prišla nová informácia o návšteve Kate na ultrazvuku. So správami o treťom tehotenstve prišiel magazín OK! Vraj dieťa nebolo plánované, ale rodičia sa už veľmi tešia. Časopis sa odvoláva na dôverný zdroj z Buckinghamského paláca. 

 

Veľkou novinou je už spomínaná návšteva ultrazvuku, ktorá potvrdila šokujúcu správu. Kate čaká dvojičky! Keď to William počul, mal na chvíľu vyrazený dych. Podľa dôverného zdroju by mala byť Kate v 12 týždni tehotenstva.

 

Pravdivosť týchto informácií zatiaľ kráľovská rodina nepotvrdila, ale podľa rôznych náznakov by to tak mohlo byť. Minulý týždeň vraj novinári nachytali pár na romantickej večeri v reštaurácii. William mal pred sebou pohár vína a Kate iba minerálku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies