Kráľovná porna Jenna Jameson nahlas povedala svoj názor na islam, jej kritika bola tvrdá

NETKY.SK • 22 Február 2017, 18:40 • 2 min
Kráľovná porna Jenna Jameson nahlas povedala svoj názor na islam, jej kritika bola tvrdá

LAS VEGAS – Jenna Jameson je asi najvýraznejšou hviezdou z filmov pre dospelých a dokonca je označovaná za „kráľovnú porna.“

slovakia

left justify in out

Na svojom twitterovom konte sa vyjadrila k aktuálnej téme, teda masívnemu prisťahovalectvu ľudí z moslimského sveta do Európy a iných rozvinutých krajín.

 

Islamské náboženstvo tvrdo kritizuje, pričom najviac odsudzuje utláčanie základných ľudských práv pre ženy, zabíjanie homosexuálov, mrzačenie dievčat (obriezku) ako i upieranie práva na ich vzdelanie.

 

„Nie je to nenávisť čo voči nim cítim, prosto nesúhlasím so všetkých čo predstavujú a nebojím sa povedať svoj názor,“ píše Jenna na Twitteri, kde sa strhla diskusia o „epidémii znásilňovania“ prisťahovalcami.

 

img

 

Niektorí ľudia jej postoj odsúdili a obvinili ju z rasizmu. Jenna sa však bránila argumentom, že ak títo ľudia rešpektujú moslimskú vieru, súhlasia tak s právom šaria ako aj s týraním žien a zabíjaním homosexuálov, pretože to k tomu patrí. Na to sa ich spýtala, že ak sa nie je čoho báť, či by svoju dcéru pustili večer poprechádzať sa napríklad ulicami Paríža.

 

img

 

img

 

Herečka zdôraznila, že nikoho nenapádala pre farbu pleti, ale cítila potrebu vyjadriť sa proti nárastu a akceptácii násilia, šokujúco práve vo vyspelých krajinách.  

 

imgimg

 

 

 

Off to @scottrohlfs art opening at @coprogallery 🤗🤗🤗🤗

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies