Králik maľuje obrazy a dokonca aj upratuje po sebe svoje bobky

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 17:51 • 2 min
Králik maľuje obrazy a dokonca aj upratuje po sebe svoje bobky

USA - Jeho meno je Bini a je hitom internetu. Okrem toho, že sa venuje umeniu je aj veľmi čistotný. Reč je o králikovi, ktorí si získal svojich fanúšikov postovaním videí jeho majiteľom.

slovakia

left justify in out

Tento králik je naozaj talent. Bini patrí medzi hviezdy internetu a teraz sa tento krásavec naučil dokonca vysávať svoje vlastné bobky. Králik dostal mini vysávač a pomocou neho povysával svoje mini bobky.

 

 

Jeho majiteľ zdieľal vtipné video na Facebooku, kde má králik cez 192 tisíc fanúšikov. Bini sa stal známym už v roku 2014, keď nakreslil plátno inšpirované Picassom.

 

 

"Veci, ktoré nedokáže žiaden králik len ten môj. Uvidíme, čo všetko sa ešte naučí. Teraz predávame jeho obrazy v našom online obchode," uviedol jeho majiteľ pre denník Daily Mail. Talentovaný králik má na YouTube viac ako 60-tisíc odberateľov a je absolútnym hitom sociálnych sietí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies