Kráľ valčíkov pridáva na Slovensku druhý koncert!

NETKY.SK • 12 Marec 2022, 07:00 • 2 min
Kráľ valčíkov pridáva na Slovensku druhý koncert!

Svetová husľová hviezda André Rieu sa predstaví v Bratislave po vyše dvojročnej koncertnej pauze, a to dokonca dvakrát! Pre obrovský záujem o jeho vystúpenia s veľkolepým orchestrom Johanna Straussa, ohlásil ďalší koncert.

slovakia

left justify in out

 

Jeho koncerty opisujú fanúšikovia ako ohňostroj emócií. André Rieu počas nich zaručuje dokonalú zábavu so svetoznámymi, romantickými a precítenými melódiami. Nechýba množstvo prekvapení, humoru a medzinárodných sólistov najvyššej kvality. Spolu so 60-členným Orchestrom Johanna Straussa, najväčším vlastným orchestrom na svete, sa tento Holanďan predstaví už 31. mája 2022 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Pre mimoriadny záujem o jeho nastávajúci koncert, ktorého vstupenky sa absolútne vypredali, „kráľ valčíkov“ ohlásil ďalší koncert, ktorý sa uskutoční 19. novembra 2022 takisto na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.  

 

 

„Môj orchester a ja sme nadšení, že sa tento rok s fanúšikmi uvidíme v Bratislave dvakrát! Hudba, a hlavne valčík, sú veľmi dôležitou súčasťou môjho života,“ vyznáva sa  André Rieu. „Ak sa kúsok hudby dotýka môjho srdca, dotkne sa aj toho vášho. Táto nádherná hudba mi umožňuje priniesť radosť do života a humor do sveta. Veľmi sa teším, že strávim prekrásne večery spoločne s našimi milovanými slovenskými fanúšikmi a dúfam, že všetci budete opäť tancovať v uličkách,“ odkazuje na Slovensko.

 

 img

 

Famózny huslista neboduje len na pódiách. Podľa The New York Times z neho robí vyše 40 miliónov predaných CD a DVD, 30 prvých priečok v hitparádach i 500 platinových ocenení skutočného „majstra davov“. Jeho videá na YouTube presiahli doteraz viac než miliardu videní. Na Facebooku sleduje “kráľa valčíkov“ 8 miliónov fanúšikov.

 

André Rieu je ženatý vyše 40 rokov a s manželkou Marjorie žijú na zámku z roku 1452 v jeho rodnom meste Maastricht v Holandsku. Dvojica má dvoch synov a päť vnúčat.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies