Kráľ MotoGP sa opäť zranil a vynechá podujatie v Portugalsku

NETKY.SK • 5 November 2021, 09:49 • 2 min
Kráľ MotoGP sa opäť zranil a vynechá podujatie v Portugalsku

Suverén poslednej dekády Marc Marquéz sa znova zranil! Španielsky jazdec MotoGP sa zranil počas mimo cestného tréningu a vynechá predposledné podujatie tohtoročnej sezóny v Portugalsku.

slovakia

left justify in out

A to sme si mysleli, že už je späť!

Marc Marquéz sa po ťažkom zranení pomaly ale isto dostával konečne do tempa. Sám priznal, že sa už cíti takmer na 100% fit a výsledky sa postupne zlepšovali. 

 

Marquéz vyhral posledné dva preteky a bolo jasné, že v ďalšej sezóne bude bojovať o svoj ďalší majstrovský titul. Lenže minulú sobotu sa Marquéz počas tréningu znova zranil a doktori mu odporučili, aby vynechal VC Portugalska.

 

 

 

VC Portugalska je predposledným podujatím tejto sezóny a Marquéz patril jednoznačne medzi favoritov. Aj ked o majstrovský titul už zabojovať nemôže, práve tieto záverečné podujatia mohli pomôcť Marquézovi k čo najlepšej príprave do ďalšej sezóny. 

 

Okrem prípravy na buducú sezónu mohol Marquéz ešte stále zabojovať o 3. miesto, na ktoré momentalne stráca iba 33 bodov. S jeho aktuálnou formou by toto 3. miesto, na ktorom momentálne figuruje minuloročný šampión Joan Mir, bolo vysoko pravedpodobné. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies