VIDEO Kráľ Kazu strelil gól za Yokohamu FC ako pravdepodobne najstarší hráč sveta

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 16:30 • 2 min
VIDEO Kráľ Kazu strelil gól za Yokohamu FC ako pravdepodobne najstarší hráč sveta

YOKOHAMA – Japonský útočník Kazuyoshi Miura dokázal, že vek je len číslo, keď sa mu podarilo skórovať v drese druholigového tímu Yokahoma FC.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročná bývalá hviezda Santosu sa v zápase proti Júbilo Iwata zrazu ocitla v šanci a skúsene poslal nádhernou hlavičkou svoj tím do vedenia.

Kazuyoshi Miura, prezývaný Kráľ Kazu, je pravdepodobne najstarším profesionálnym hráčom na svete a tento nádherný gól nebolo to jediné čo v zápase predviedol. Mladistvého ducha preukázal aj následnou tanečnou oslavou svojho gólu.
 

Miura je v Ázii futbalovou legendou a bol prvým japonským hráčom, ktorý sa objavil v talianskej Serii A. Bolo to počas jeho hosťovania v Janove v roku 1994. Počas svojej bohatej kariéry stihol reprezentovať svoju krajinu v 89 zápasov, v ktorých strelil 55 gólov. Reprezentáciu však opustil už pred 15 rokmi.

Keď sa mu však bude takto dariť aj naďalej, možno dostane pozvánku skúsiť to znovu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona