Kráľ Instagramu Dan Blizlerian by chcel zápasiť v klietke

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 13:29 • 2 min
Kráľ Instagramu Dan Blizlerian by chcel zápasiť v klietke

LOS ANGELES - Kto by nepoznal bohatého hráča pokru a kráľa instagramu Dana Blizleriana. Známy playboy má pred sebou novú výzvu, chcel by zápasiť podľa pravidiel MMA.

slovakia

left justify in out

Blizerian má 36 rokov, UFC sleduje od samotných začiatkov a v jeho plánoch vždy mal zápas MMA. Možno aj preto pravidelne trénuje v Xtreme Couture gym v Las Vegas. Nedávno sa k svojím plánom aj vyjadril:

 

"Vždy som chcel zápasiť v ozajstnom MMA zápase. Tento rok budem mať 37 rokov, takže keď to chcem vážne spraviť tak sa musím naozaj posnažiť. Nie je to ľahké, lebo dnes už chalani začínajú trénovať v 6-8 rokoch a keď vyrastú tak sú už veľmi zdatný bojovníci."

 

Blizerian je vo veľmi dobrej forme. Stačí ak si jeho fotky pozrieme na sociálnych sieťach, ale aj on dobre vie, že táto forma mu na zápas ešte nestačí

 

 

 

Virgin Islands @sofia_bevarly

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),

 

"Ak by som chcel súťažiť, tak budem musieť absolvovať celé sústredenie. Doteraz som v živote robil všetko na plné gule, takže ak sa do tohto pustím tak to nebude ináč. V poslednej dobe som už pribrzdil aj žúrovanie a aj všetky bláznovstvá."

 

 

 

My team said to post more conservative things so we can get big money from brands, but fuck that, imma just keep livin

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),

 

Na otázku čo by povedal na to keby jeho prvým súperom bol CM Punk( Bývalý profesionálny wrestler organizácie WWE. Preslávil sa tým, že bol najdlhšie panujúcim šampiónom v modernej ére šampionátu. S UFC podpísal v roku 2014, no kvôli zraneniu nastúpil do oktagonu prvýkrát až v roku 2016, kde prehral v prvom kole na škrtenie) odpovedal takto:

 

"Neviem o tomto chlapíkovi nič. Ale bol by som rád keby som mal takého súpera ktorého určite porazím. Bolo by veľmi zlé prehrať hneď na začiatku, ale kto vie?"

 

Jeho fanúšikovia sa tejto správe určite potešili, nakoľko ide o tvrdého chlapíka, ktorý do zápasu dá určite všetko.

 

 

 

I could really go for some sour worms right now

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies