Krajské predsedníctva Za ľudí opätovne Remišovú vyzvali, aby zvolala mimoriadny snem strany

NETKY.SK • 24 Jún 2021, 11:37 • 2 min
Krajské predsedníctva Za ľudí opätovne Remišovú vyzvali, aby zvolala mimoriadny snem strany

BRATISLAVA – Krajské predsedníctva strany Za ľudí v Prešove a Košiciach schválili uznesenie, ktorým žiadajú o zvolanie mimoriadneho snemu strany, a to v prvý septembrový týždeň.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom poslanec Národnej rady SR (NR SR) a predseda Prešovského predsedníctva Za ľudí Vladimír Ledecký. V Prešove rokovalo predsedníctvo v stredu (23. júna), v Košiciach minulý týždeň.

„Krajské predsedníctvo Prešovského kraja zasadlo už druhýkrát v priebehu posledného mesiaca a po druhýkrát jasne komunikovalo svoje výhrady k smerovaniu strany pod vedením predsedníčky Veroniky Remišovej. Krajské predsedníctvo sa opakovane jasnou väčšinou uznieslo o zvolaní mimoriadneho snemu, a to v prvý septembrový týždeň 2021," ozrejmil Ledecký.

Verí, že predsedníctvo strany Za ľudí „neodignoruje jasnú požiadavku na zvolanie mimoriadneho snemu drvivej väčšiny členov a okresných predsedov z východného Slovenska".

 

„Neviem koľkokrát ešte budeme musieť ako krajské predsedníctva zasadnúť, aby boli požiadavky členov a okresných predsedov vypočuté,“ dodal koaličný poslanec.
 

Prečítajte si tiež: Zvolanie snemu Za ľudí by poškodilo stranu, hovorí Remišová. Obáva sa odchodu straníckych kolegov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies