Krajská rada KDH vylúčila z hnutia zakladateľa platformy Baču

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 09:21 • 2 min
Krajská rada KDH vylúčila z hnutia zakladateľa platformy Baču

BRATISLAVA - Bratislavská krajská rada KDH na tretíkrát vylúčila zakladateľa platformy ĽUD KDH Jozefa Baču z KDH za jeho kritické články v internetových novinách.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA spoluzakladateľ platformy a člen celoslovenskej Rady KDH Miroslav Kráľ, ide o rozhodnutie, ktoré má za úlohu zastrašiť kritikov zlej politiky. „Takéto výhražné konanie nás nezastaví, naopak, je to pre nás posilou a potvrdením, že sme robili správnu politiku a ťali sme do živého. Smutné je, že sa na vylúčení podieľali medializovaní ľudia, ktorí by chceli byť zmenou v novom vedení KDH. Boja sa konkurencie a sú takí istí, ako staré vedenie,“ vyhlásil Kráľ s tým, že pokiaľ sa takýchto farizejstiev pod rúškom kresťanstva v KDH nezbavia, hnutie nebude mať právo vrátiť sa do prvej politickej ligy.


Jozef Bača je zakladateľ platformy ĽUD KDH, bol dlhoročný člen KDH, predseda kresťanskodemokratického klubu CENTRUM, KDH Bratislava I. a je šéfredaktorom internetových novín NOVÉ NOVINY CENTRUM - noviny o ľudovej politike a spoločnosti. Bača často kritizoval aj pomery v okresnom predsedníctve Bratislava I.


Baču sa na svojej internetovej stránke zastal napríklad Ivan Šimko. „Vylúčenie z KDH je nenáležité a nespravodlivé voči nemu a škodlivé pre našu spoločnú vec - pre KDH,“ napísal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies