Krajská knižnica pripravila tretí ročník Detského leta

NETKY.SK • 5 Júl 2011, 12:31 • 2 min
Krajská knižnica pripravila tretí ročník Detského leta

Krajská knižnica pripravila tretí ročník Detského leta

slovakia

left justify in out

img

Krajská knižnica v Žiline pripravila počas letných prázdnin tretí ročníka Detského leta pre deti od 4 do 12 rokov.
      Program začne podľa koordinátorky kultúrno-výchovnej činnosti Krajskej knižnice Jany Štefancovej od 6. júla. „Či bude krásne slnečné počasie alebo letná búrka, deti si môžu prísť každý deň do knižnice okrem čítania vyrobiť niečo pekné z papiera či látky v tvorivej dielni. Zabávať sa v literárnom parčíku za budovou knižnice, zahrať sa hry, súťaže, vyriešiť hlavolamy. Naučiť sa novú pesničku, poskladať básničku, vyrobiť brošňu, oživiť bábky alebo si pozrieť divadielko,“ uviedla Štefancová.
      Doplnila, že presný rozpis podujatí a bližšie informácie si môžu záujemcovia pozrieť na plagátoch, na internetovej stránke www.krajskakniznicazilina.sk alebo sa informovať priamo v knižnici pri informačnom pulte. Vybrané podujatia organizuje Krajská knižnica v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja v spolupráci s Ústavom celoživotného vzdelávania Žilinskej univerzity v Žiline.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona