Krajniak: Za úspechom Sme rodina je úprimnosť

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:09 • 2 min
Krajniak: Za úspechom Sme rodina je úprimnosť

BRATISLAVA – Za vstupom hnutia Sme rodina do parlamentu stála podľa podpredsedu hnutia a poslanca NR SR Milana Krajniaka úprimnosť.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA, "niekto začal hovoriť, čo si myslí a ľudia tomu uverili, že to tak myslí. Ľudia uverili, že tam nebola žiadna pretvárka,“ konštatoval.

 

Krajniak však vníma aj druhý faktor, ktorý je za úspechom hnutia. „Podarilo sa nám presne pomenovať to, čo ľuďom prekážalo. Pokiaľ sú v parlamente ľudia, ktorí sú závislí na niekom inom, kým tam budú len figúrky nejakých hráčov z úzadia, tak sa na Slovensku nič nezmení,“ zdôraznil Krajniak.

 

Napriek rozdielnym názorom v niektorých oblastiach, poslanci NR SR za Sme rodina majú v podstatnom podobné názory na svet. „Prvá vec je tá, že v politike majú byť slobodní ľudia,“ povedal s tým, že to majú byť ľudia, ktorí nebudú na nikom závislí, iba na vlastných voličoch. Spoločný názor majú aj na to, že Slovensko by si malo zachovať čo najväčšiu mieru nezávislosti v rozhodovaní na Európskej únii. „Toto zdieľajú úplne všetci naši ľudia a zdieľajú to spontánne,“ dodal Krajniak.

 

V marcových parlamentných voľbách hnutie získalo 6,62 % hlasov a 11 mandátov v Národnej rade SR. Od volieb však už z hnutia odišla trojica poslancov. V poslaneckom klube ich zostalo osem.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies