Krajniak šéfom SIS? Hnutie Sme rodina ho neplánuje nominovať na tento post

NETKY.SK • 15 Marec 2021, 20:37 • 2 min
Krajniak šéfom SIS? Hnutie Sme rodina ho neplánuje nominovať na tento post

BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina neplánuje nominovať ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR Milana Krajniaka (Sme rodina) za šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS).

slovakia

left justify in out

Vracia sa do NRSR ako poslanec 

Ako uviedla Linda Tribusová z tlačového oddelenia hnutia, "je to absurdné, a preto odmietajú akékoľvek špekulácie takéhoto duchu." Dodala, že Krajniak sa vráti do Národnej rady SR na post poslanca, ktorý získal vo voľbách 2020.

 

img


Krajniak 15. marca na tlačovom brífingu hnutia oznámil rozhodnutie podať demisiu. Predseda parlamentu a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár dodal, že o tomto rozhodnutí informovali aj prezidentku SR Zuzanu Čaputovú. 

 

Viac sa dozviete: AKTUALIZÁCIA: Krajniak končí na poste ministra! O svojej demisii už informoval aj prezidentský palác

 

Na rade sú partneri z koalície 
Tribusová na otázku, či takéto politické gesto neplánuje urobiť napríklad podpredseda vlády SR Štefan Holý, odpovedala, že v tejto chvíli sú "na ťahu" koaliční partneri. "Bolo by dobré, aby prestali rečniť a začali konať. Hnutie Sme rodina nikoho na odstúpenie nevyzývala, napriek tomu to urobila," konštatovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies