Krajiny na severozápade Európy zasiahlo extrémne zlé počasie, vyhasol najmenej jeden život

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 14:05 • 2 min
Krajiny na severozápade Európy zasiahlo extrémne zlé počasie, vyhasol najmenej jeden život

HAAG - Hustý prívalový dážď zasiahol dnes skoro ráno krajiny na severozápade Európy, jeden muž zahynul pri záplavách v Holandsku. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia v holandskom prístavnom meste Rotterdam uviedla, že 45-ročného muža našli dnes skoro ráno mŕtveho v jeho zaplavenej pivnici, očividne ho zabil elektrický prúd. Policajti tam objavili aj nelegálne pestovanú marihuanu.

 

Mnohé cesty a časti diaľnic boli zaplavené, čo dnes ráno spôsobilo dopravné zápchy po celom Holandsku a v západnom Belgicku. Holandské a belgické meteorologické služby varovali pred frontom, ktorý v najbližších hodinách prinesie do západných častí týchto krajín zlé počasie. Francúzsko, Belgicko a Holandsko zverejnili výstrahy pred extrémne zlým počasím.

 

Voliči v juhovýchodných častiach Británie vrátane Londýna sa musia vyrovnávať so záplavami a prudkými prívalovými dažďami, pritom odovzdávajú hlas v historickom referende, či má Británia zostať z Európskej únii alebo z nej vystúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies