Krajčiho potešil záujem fanúšikov, Nemečeka zase adepti na reprezentáciu

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 13:25 • 2 min
Krajčiho potešil záujem fanúšikov, Nemečeka zase adepti na reprezentáciu

Krajčiho potešil záujem fanúšikov, Nemečeka zase adepti na reprezentáciu - Hokej Predstavitelia riadiaceho orgánu najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Pro-Hokej i Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) vyjadrili spokojnosť so základnou časťou extraligy

slovakia

left justify in out

img

Predstavitelia riadiaceho orgánu najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Pro-Hokej i Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) vyjadrili spokojnosť so základnou časťou extraligy a potešil ich najmä zvýšení záujem fanúšikov na štadiónoch. Prezident SZĽH Igor Nemeček zase vyzdvihol fakt, že z domácej súťaže sa vyprofilovalo viacero kandidátov pre potreby seniorskej reprezentácie.
      Zápasy základnej časti, ktorá vyvrcholila v nedeľu 54. kolom, sledovalo 729.983 divákov, čo oproti predchádzajúcej sezóne znamená nárast o 31.148. Divácka návštevnosť vzrástla aj napriek tomu, že sa odohralo o 20 zápasov menej, ako v uplynulej sezóne. Najvyššiu návštevnosť zaznamenali v bratislavskej Slovnaft Aréne na súbojoch Slovana s Popradom a so Skalicou. "Táto sezóna sa nerodila ľahko a mnohé kluby museli zabojovať o svoju pozíciu v rámci extraligy nielen na ľade, ale aj pred sponzormi. O to viac si vážime podporu zo strany fanúšikov. Vysoká návštevnosť jednotlivých zápasov základnej časti Tipsport extraligy je zároveň záväzkom neustále zvyšovať kvalitu našej najvyššej hokejovej súťaže," povedal na pondelňajšej tlačovej konferencii predseda predstavenstva spoločnosti Pro-Hokej Maroš Krajči a dodal: "Vďaka za úspešný priebeh základnej časti patrí aj sponzorom. Nepamätám si, kedy bola základná časť taká vyrovnaná ako v tomto ročníku, kedy sa o umiestení rozhodovalo až v záverečnom kole. Spokojnosť vyslovil aj prezident SZĽH Igor Nemeček. "Som rád, že v mene SZĽH môžem konštatovať, že v základnej časti sa nevyskytli žiadne problémy a že v súťaži nám vyskočili hráči, ktorí môžu zabojovať o účasť v reprezentačnom tíme pre MS, hoci v nohách budú mať súboje play off. Svojou hrou to potvrdili na doterajších troch akciách v Nemecku, Rakúsku aj Bielorusku."
      Už o dva dni sa osmička tímov zapojí do rozhodujúcej fázy sezóny - play off, ktoré popri oficiálnom názve súťaže Tipsport, ponesie aj meno hlavného a zároveň i generálneho partnera spoločnosti Slovnaft. Play off sa začne štvrťfinálovou sériou a v stredu a vo štvrtok (7.-8. marca) ju otvoria duely Košice - Banská Bystrica a Skalica - Zvolen. V piatok a sobotu (9.-10. marca) si zmerajú sily Slovan so Žilinou a Poprad s Trenčínom. Všetky zápasy vyraďovacej fázy budú mať možnosť prostredníctvom televíznych kanálov Sport 1 a Sport 2 sledovať aj fanúšikovia pri obrazovkách. Diváci by mali vidieť súboje zo všetkých hracích dní, do finále ich bude zhruba 30 na oboch kanáloch live, ale i zo záznamu. Všetky naživo vysielané zápasy budú mať zhodný začiatok o 18.00 h.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies