Krajči sa vracia do Žiliny, pod Dubeň mieri aj Uram

NETKY.SK • 8 Január 2015, 13:21 • 2 min
Krajči sa vracia do Žiliny, pod Dubeň mieri aj Uram

ŽILINA - Deviaty tím slovenskej hokejovej extraligy MsHK DOXXbet Žilina angažoval do svojho kádra dvojicu skúsených útočníkov Róberta Krajčiho a Mareka Urama.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web "vlkov". Tridsaťtriročný krídelník Róbert Krajči sa pod Dubeň vrátil po necelých dvoch rokoch, naposledy hral za Žilinu v sezóne 2012/2013. Po dlhšej pauze sa v najvyššej slovenskej súťaži predstaví o sedem rokov starší Marek Uram. Štyridsaťročný majster sveta z Göteborgu 2002 naposledy hral za Nové Zámky v nadnárodnej MOL lige. V extralige pôsobil v sezóne 2010/2011 v Martine a Slovane Bratislava, neskôr hral v rodnom prvoligovom Liptovskom Mikuláši, českom Znojme a spomenutých Nových Zámkoch.

 

Krajči aj Uram sa v žilinskom drese predstavia pravdepodobne už v piatok doma proti Nitre, hrať by mohol už aj český útočník Tomáš Káňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies