Krajči o návrate Višňovského: Dobrá správa pre fanúšikov

NETKY.SK • 27 Október 2015, 15:16 • 2 min
Krajči o návrate Višňovského: Dobrá správa pre fanúšikov

BRATISLAVA - Správa o pokračovaní kariéry obrancu Ľubomíra Višňovského v hokejovom Slovane Bratislava je podľa generálneho manažéra "belasých" Maroša Krajčiho pozitívna nielen pre vedenie bratislavského mužstva, ale aj pre všetkých fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Či to bude jeden zápas, päť duelov alebo do konca sezóny, to uvidíme. Veríme však, že to bude čo najdlhšie. Na takého hráča je radosť sa pozerať. V klube sme pripravený pre Ľuba vytvoriť také podmienky, aby tých stretnutí bolo čo najviac," povedal Maroš Krajči, podľa ktorého obe strany ešte len čakajú rozhovory o detailoch zmluvy. "V tomto prípade nám nejde ani tak o marketing, ale o radosť našich fanúšikov. Ľubo im v minulosti sľúbil, že kariéru skončí v Slovane. A teraz im to vracia. Máme s Ľubom dohodu, nie je to o peniazoch."


Skúsený hokejový obranca má v poslednom období zdravotné problémy a sám nevie, koľko duelov za Slovan odohrá. "Hlavné bude, aby zapadol do mužstva a sadol si s trénerom. Verím, že bude prínosom pre mužstvo. Sme radi, že skončí kariéru u nás. Veríme, že ten koniec bude ešte veľmi dlhý," pokračoval generálny manažér "belasých".


Maroš Krajči priblížil aj genézu udalostí, ktoré predchádzali návratu Višňovského do Slovana: "Pred pár dňami prišiel sám a oznámil: 'Priaznivcom som sľúbil, že skončím kariéru v Slovane. Dnes by som rád svoje slovo fanúšikom splnil.´ Nie je to môj manažérsky úspech, ale Ľubova dobrá vôľa."


Tridsaťdeväťročný rodák z Topoľčian Višňovský v utorok naznačil, že sezóna 2015/2016 bude jeho posledná v pozícii profesionálneho hokejistu. V hre sú tak už aj úvahy o tom, čo bude robiť po skončení kariéry. Maroš Krajči pripustil, že populárny 'Višňa' dostane ponuku pracovať v klube. "Je možné, že mu ponúkneme také miesto. Už sme lámali Mira Šatana, aby pôsobil v našich štruktúrach. Možno to vyjde s Ľubom," poznamenal Krajči.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies