Krainová a Sokol plánujú spolu ďalšie filmy

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 15:25 • 2 min
Krainová a Sokol plánujú spolu ďalšie filmy

BRATISLAVA - Česká topmodelka Simona Krainová a herec Ondřej Sokol plánujú spolu po predchádzajúcich filmovacích skúsenostiach ďalšie spolupráce.

slovakia

left justify in out

„Točili sme spolu zatiaľ dva filmy a rozhodli sme sa, že ich chceme dokopy asi tak tristo, takže nám zostáva ešte dvestodeväťdesiatosem,“ poznamenal Sokol v rozhovore pre agentúru SITA.


Modelka známeho herca presvedčila o svojom talente už minulý rok na kastingu do prvej spoločnej snímky Vybíjaná (2015). „Už na kastingu k prvému spoločnému filmu mi bolo jasné, že Simona má herecké nadanie. Bolo tam vtedy veľa českých herečiek a potom niekto povedal, že príde ešte Simona - v tej chvíli som trpel trochu takým predsudkom - hovoril som si, že veď je to predsa modelka a nie herečka, ale musím uznať, že všetky tie herečky strčila do vrecka. Bola od začiatku absolútne prirodzená a hrala veľmi pekne. Myslím, že má naozaj talent, len ho musí rozvíjať. Verím, že keď budeme točiť ten stopäťdesiaty film, budeme už úplne zladení,“ zasmial sa 44-ročný rodák zo Šumperku, ktorý si vraj s atraktívnou blondínkou rozumie i mimo kamier. „Je mi s ňou dobre aj mimo nakrúcania - to je veľmi dôležité, keď si s človekom sadnete aj mimo kamery, potom to funguje aj pred ňou,“ uviedol.


Krainová mala zo Sokola vraj spočiatku strach. „Ondřej je úplný miláčik, no zo začiatku som voči nemu cítila veľký rešpekt. Keď ho totiž človek vidí, ako hrá, tak je z neho úplne unesený. Zároveň je podľa mňa dosť veľký introvert. V reálnom živote sa vám niekedy až zdá, že sa až trochu hanbí či dokonca bojí, že je taký stratený, ale keď s ním stojíte pred kamerou, tak vás dokáže perfektne viesť, má v sebe takú pokojnú energiu a všetko vám dokáže podať tak, že to napokon zahráte. Je skutočne radosť s ním pracovať,“ poznamenala Krainová, ktorú ľudia podľa jej slov často škatuľkujú len do roly modelky. „Ľudia vôkol majú často predsudky, už som si zvykla na to, že ma mnohokrát berú len ako modelku. A často sa stretávam i s tým, že si myslia, že som neprístupná a namyslená, tak ich rada prekvapujem a teším sa, keď zistia, že to tak nie je,“ podotkla.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies