Kradol v obchode, kvôli tuniakom a sprchovým gélom zranil nožom zamestnanca

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 10:52 • 2 min
Kradol v obchode, kvôli tuniakom a sprchovým gélom zranil nožom zamestnanca

BRATISLAVA – Kradol v obchode a nožom zranil zamestnanca, za toto vyčíňanie pred predajňou na Mierovej ulici v Bratislave skončil 35-ročný Peter v policajnej cele.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal krátko pred 14:00. Peter v potravinách ukradol viacero tuniakových konzerv a dva sprchové gély. Veci si vložil do tašky a bez platenia prešiel cez pokladne. V odchode mu chcel zabrániť zamestnanec a strhla sa bitka, ktorá sa presunula pred predajňu. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, predavačovi pomáhali traja okoloidúci muži, páchateľ však vytiahol nôž a zamestnanca ľahko poranil na nohách. Zlodeja nakoniec odzbrojili a spacifikovali. Podobného činu sa už v predchádzajúcich 12 mesiacoch dopustil, vtedy vyviazol s pokutou.

 

Petra obvinili z krádeže a nebezpečného vyhrážania. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies