Kradli naftu, ďalší sa ulakomil na bicykle

NETKY.SK • 3 December 2014, 09:58 • 2 min
Kradli naftu, ďalší sa ulakomil na bicykle

BRATISLAVA/KOŠICE - Prilepšovali si krádežami nafty, teraz čelia obvineniam. V novembri dvaja muži vnikli na pozemok v katastri obce Dvorníky v okrese Košice-okolie.

slovakia

left justify in out

Pri prvej vlámačke odstránili z piatich nákladných áut uzávery palivových nádrží a ukradli 990 litrov nafty. Vrátili sa aj o pár dní neskôr a tentokrát vytiahli z dvoch vozidiel takmer 270 litrov nafty. Krádežou a poškodením áut spôsobili škody za viac ako 2 000 eur. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, 31-ročný Ladislav a o dva roky starší Gregor čelí obvineniam z krádeže a poškodzovania cudzej veci. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročný trest, obaja skončili v policajnej cele.

 

Na bicykle sa zase ulakomil 27-ročný Moldavčan. Začiatkom októbra kradol v obytnom dome v Moldave nad Bodvou. Z pivnice zobral tri horské bicykle a jeden ukradol na 6. poschodí. Škody, ktoré napáchal, vyčíslili na takmer 1 500 eur. Policajti vypátrali aj zlodeja, ktorý v polovici októbra okradol ženu na Železiarenskej ulici v Košiciach. Dvadsaťdvaročný Košičan vytrhol 46-ročnej žene z rúk kufrík a spôsobil jej 50 eurovú škodu. Obaja muži sú obvinení z krádeže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies