Krádež v Košiciach: Ukradli prístroj magnetickej rezonancie a trezor v hodnote 320-tisíc eur!

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 09:52 • 2 min
Krádež v Košiciach: Ukradli prístroj magnetickej rezonancie a trezor v hodnote 320-tisíc eur!

BRATISLAVA/KOŠICE - Prístroj magnetickej rezonancie v hodnote 320 tisíc eur a 300 litrová nádoba na kvapalný dusík za desaťtisíc eur zmizli z areálu bývalého poľnohospodárskeho družstva na Tešedíkovej ulici v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Páchatelia to odniesli spred skladu košickej firmy. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, polícia v prípade začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin krádeže. Trestná sadzba v takomto prípade je 10 až 15 rokov.

Viac ako stokilogramový trezor si odniesli zlodeji, ktorí zavítali do jednej z cestovných kancelárií na Hlavnej ulici v Košiciach. V trezore boli peniaze, stravné lístky, kľúče od prevádzky, pečiatky, platobná karta a rôzne účtovné a pokladničné doklady. Košickej spoločnosti spôsobili škodu za viac ako 15 tisíc eur. Páchateľom v tomto prípade hrozí až dvojročný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies