Krádež Schumacherových spisov majú na svedomí sanitári

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 18:39 • 2 min
Krádež Schumacherových spisov majú na svedomí sanitári

LAUSANNE - Lekárske spisy obsahujúce informácie o zdravotnom stave sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera zrejme ukradli počas jeho dvojhodinového prevozu z Grenoblu do Lausanne.

slovakia

left justify in out

Hlavný prokurátor Jean-Yves Coquillat vylúčil trestné konanie zamestnancov nemocnice v Grenobli, kde 45-ročný niekdajší nemecký pilot ležal v kóme, podozriví sú podľa neho pracovníci sanitky, ktorí údajne odfotili príslušné dokumenty. Ambulancia sídli vo švajčiarskom kantone Valais. "Rozhodli sme sa nezaujať verejný postoj k prípadu Michaela Schumachera," povedal hovorca spoločnosti. 

 

O zmiznutí lekárskych spisov bývalého jazdca Ferrari informovala minulý týždeň jeho manažérka Sabine Kehmová. Tie potom neznámy držiteľ ponúkal na predaj za 60-tisíc švajčiarskych frankov. 

 

Úspešný pretekár na penzii spadol 29. decembra minulého roka pri lyžovačke s priateľmi vo francúzskom stredisku Méribel tak nešťastne, že narazil hlavou do skaly. Lekári v Grenobli ho po dvoch operáciách mozgu udržovali v umelom spánku. Preberať ho začali koncom januára, o prebudení informovali v polovici júna a hneď po tom ho previezli do Lausanne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona