Krab Petrovič predpovedal prehru Slovákov s Francúzskom

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 13:16 • 2 min
Krab Petrovič predpovedal prehru Slovákov s Francúzskom

MINSK - V pondelňajsom súboji A-skupiny hokejových MS medzi Slovenskom a Francúzskom (16.45 SELČ v Aréne Čižovka) by mali zvíťaziť hráči z krajiny galského kohúta. Aspoň to predpovedal krab Petrovič z minského Centra oceánografie.

slovakia

left justify in out

Morský "veštec" vyjadruje svoj názor na výsledok tým, že vezme do klepiet puk, na ktorého stranách sú vlajky najbližších súperov. Tím, ktorého štátny symbol zostane po dopade na dno akvária hore, by mal v zápase vyhrať. Petrovič pred stretnutím pustil na dno puk na vrchu s francúzskou vlajkou.

 

Treba však povedať, že krab - mimochodom, jeden z najväčších na svete - nie je presný tipér. Pri zápasoch slovenských hokejistov na šampionáte má zatiaľ 50-percentnú úspešnosť. Hoci správne predpovedal ich prehru s Kanadou (1:4), v prvom súboji s Českom (2:3 pp) sa zmýlil, keď tipoval triumf zverencov Vladimíra Vůjteka.

 

Obrí krab sa dostal do Bieloruska z Barentsovho mora od brehov Nórska. Podľa riaditeľa oceánografického centra Alexeja Azarova Petrovič nepredpovedá výsledky zápasov domácej reprezentácie. "Nedokáže byť nestranný pri posudzovaní šance na úspech krajiny, v ktorej žije," vysvetlil Azarov, ktorého citoval portál belarushockey.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies