Krab Petrovič predpovedá ďalšiu prehru Slovenska

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 19:00 • 2 min
Krab Petrovič predpovedá ďalšiu prehru Slovenska

MINSK - Krab Petrovič z Minska predpovedá ďalšiu prehru Slovenska na majstrovstvách sveta, v stredu večer by mali zverenci Vladimíra Vůjtka prehrať aj s Nórmi.

slovakia

left justify in out

Obyvateľ minského Centra oceánografie bol úspešný vo dvoch z troch predpovedí výsledkov slovenských zápasov. Minulý piatok mu nevyšiel tip na triumf Slovenska nad Českom, v sobotu uhádol prehru zverencov Vladimíra Vůjtka s Kanaďanmi a v pondelok aj neúspech s Francúzmi. Teraz zvolil triumf Nórov.

 

Obyvateľa morskej ríše vylovili v októbri 2013 pri nórskom pobreží v hĺbke približne 100 metrov, odtiaľ sa cez Murmansk a Moskvu dostal v špeciálnom kontajneri do Minska. Populárny krab nepredpovedá len výsledky zápasov domáceho Bieloruska, pretože podľa slov riaditeľa spomenutého centra Alexeja Azarova je Petrovič fanúšikom bieloruskej "zbornej" a pri výbere víťaza by nebol nestranný. 

 

Správu priniesol portál belarushockey.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies