KR SFZ potvrdila chyby arbitrov v zápase Slovan - Myjava

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 23:15 • 2 min
KR SFZ potvrdila chyby arbitrov v zápase Slovan - Myjava

BRATISLAVA - Komisia rozhodcov Slovenského futbalového zväzu (KR SFZ) potvrdila chyby arbitrov v nedeľňajšom súboji 2. kola Fortuna ligy 2015/2016 medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Myjava (0:1).

slovakia

left justify in out

Bratislavský klub v utorok podal na túto komisiu sťažnosť na výkon hlavného rozhodcu Vladimíra Vnuka i asistenta rozhodcu Petra Kováča. "V oboch prípadoch sme uznali túto sťažnosť za opodstatnenú. V 6. minúte zápasu mal byť nariadený pokutový kop v prospech Slovana a zároveň udelená červená karta hráčovi Myjavy. Musíme konštatovať, že gól, ktorý dosiahla Myjava v 36. minúte nemal platiť, pretože hráč Sládek, ktorý ho strelil, sa nachádzal mimo hry,“ cituje predsedu KR SFZ Mariána Ružbarského oficiálny web Slovana.

 

Arbitri duelu sa nevyhli sankciám. "Proti všetkým trom delegovaným osobám sme prijali opatrenia v zmysle pozastavenia nominácie na určitý počet stretnutí, ktoré však nemôžem konkretizovať z dôvodu predpisu UEFA,“ dodal Ružbarský.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies