Kozlovský mieri zo Slovana na hosťovanie do druholigovej Petržalky

NETKY.SK • 13 September 2018, 11:59 • 2 min
Kozlovský mieri zo Slovana na hosťovanie do druholigovej Petržalky

BRATISLAVA - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant a hráč ŠK Slovan Bratislava Samuel Kozlovský strávi najbližšie obdobie na hosťovaní v FC Petržalka, ktorý je nováčikom druholigovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný obranca (nar. 19. novembra 1999) získa možnosť pravidelne hrávať a futbalovo sa rozvíjať v zápasoch II. ligy. Dĺžka dohody o hosťovaní znie na šesť mesiacov, vedenie "belasých" má možnosť vyžiadať si návrat Kozlovského počas zimnej prestávky. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovana.

"Po konzultácii s hlavným trénerom, ktorý mal Samuela Kozlovského tri mesiace v tréningovom procese, sme dospeli k rozhodnutiu, že v súčasnosti najlepším riešením pre samotného hráča bude hosťovanie, kde môže pravidelne hrávať. Po vypadnutí zo Slovenského pohára sa znížil počet zápasov, ktoré nás čakajú, takže sme prirodzene hľadali možnosti, ako dopriať nášmu mladému obrancovi pravidelnú hernú prax. Je dobré, že Samuel získa skúsenosti v druhej lige a bude naďalej pôsobiť v Bratislave, kde ho budeme môcť pozorne sledovať, pričom máme možnosť si ho už v zime stiahnuť späť do nášho mužstva. Verím, že sa Kozlovskému na hosťovaní bude dariť a pomôže mu vo futbalovom raste," uviedol pre klubový web viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona