Kozák s kolegami v Turecku mapuje výkony reprezentačných adeptov

NETKY.SK • 9 Február 2016, 09:45 • 2 min
Kozák s kolegami v Turecku mapuje výkony reprezentačných adeptov

ANTALYA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák spolu s asistentom Štefanom Tarkovičom v týchto dňoch absolvujú pozorovateľskú v Turecku, ktorej cieľom je mapovanie výkonnosti hráčov.

slovakia

left justify in out

Spolu so šéfmi realizačného A-tímu odcestoval do "krajiny polmesiaca" aj asistent reprezentácie do 21 rokov Oto Brunegraf. "Je skvelé, že v krátkom časovom úseku a na jednom mieste máme možnosť vidieť veľké množstvo zápasov. Tímy hrajú proti kvalitným súperom a hráči, ktorí prichádzajú do úvahy pre reprezentáciu, majú možnosť ukázať svoj potenciál v zápasoch bez tlaku na výsledok," uviedol pre oficiálnu stránku SFZ Štefan Tarkovič.

 

Tréneri si pozreli, alebo ešte len pozrú, zápasy ôsmich slovenských fortunaligových tímov (Trenčín, Slovan, Myjava, Trnava, Podbrezová, Ružomberok, Dunajská Streda, Zlaté Moravce). Taktiež videli v akcii aj Duklu Praha a Slovan Liberec (Štetina, Považanec, Hroššo, Breznaník, Bakoš) a ich pozornosti neunikol ani Lukáš Tesák (Kajrat Almaty). Okrem zápasov je čas aj na stretnutie a rozhovory s hráčmi a trénermi. Z Turecka sa reprezentačná ekipa vracia 12. februára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies