Kozák proti Gruzíncom nasadil najmä mladíkov, v bránke s Muchom

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 16:45 • 2 min
Kozák proti Gruzíncom nasadil najmä mladíkov, v bránke s Muchom

WELS - Slovenská futbalová reprezentácia odohrala v piatok v rakúskom Welse proti Gruzínsku prvé z troch prípravných stretnutí pred EURO vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Tréner Ján Kozák do základnej zostavy nasadil najmä mladíkov. "Silnejšia" zostava s kapitánom Martinom Škrtelom či špílmachrom Marekom Hamšíkom by mala nastúpiť v nedeľu v Augsburgu proti majstrom sveta z Nemecka.

 

V bránke dostal priestor Ján Mucha, obrana nastúpila v zložení Norbert Gyömbér, Kornel Saláta, Milan Škriniar a Lukáš Tesák. V strede poľa Kozák zvolil štítových stredopoliarov Viktora Pečovského a Jána Greguša, ktorých doplnili Erik Sabo, Matúš Bero a Adam Zreľák, resp. na hrote Adam Nemec.

 

Medzi náhradníkmi figurovali Ján Novota, Peter Pekarík, Dušan Švento, Stanislav Šesták, Patrik Hrošovský a Michal Ďuriš. Ďalší reprezentanti sa ani neobjavili na súpiske a budú k dispozícii na Nemcov. V reprezentačnom tíme debutanta na ME už je naspäť aj Miroslav Stoch, ktorý sa po smutnej udalosti v rodine v piatok opäť pridal k spoluhráčom na sústredení v Rakúsku.

Ako hlavný rozhodca duel rozhodoval Oliver Drachta z Rakúska.

 

nahlásené zostavy prípravného zápasu vo Welse:

Slovensko: Mucha - Gyömbér, Saláta, Škriniar, Tesák - Pečovský, Greguš - Sabo, Bero, Zreľák - Nemec

Gruzínsko: Revišvili - Kakabadze, Kvirkvelia, Kašia, Kvekveskiri - Qazaišvili, Okriašvili, Čanturišvili, Kobachidze - Navaloski, Mčedlidze



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies