Kozák: Hrať o jedného menej tak dlho bolo veľmi ťažké

NETKY.SK • 5 Október 2017, 23:15 • 2 min
Kozák: Hrať o jedného menej tak dlho bolo veľmi ťažké

Po takto prehratom zápase tréner aj hráči neskrývali sklamanie.

slovakia

left justify in out

Ján Kozák, tréner SR: "Dvojročné úsilie vyšlo nazmar. Rozhodujúci zápas o baráž sme nezvládli. Veľké sklamanie. Nezvládli sme ho, pretože súper bol lepší. Chlapci boli nastavení a pripravení vynikajúco, ale zásah do zápasu, hrať v oslabení tak dlho, v takom prostredí a v takom dôležitom zápase bolo veľmi ťažké. Gól sme dostali, keď súper už tiež nemal veľa síl. Gól sme dostali po taktickej chybe. Sme profesionáli a máme tri dni na to, aby sme sa pripravili na ďalší zápas."

 

Norbert Gyömbér, obranca SR: "Zápas sme chceli vyhrať. Potom, aj napriek priebehu, sme chceli aspoň bod. Sme sklamaní, v kabíne je smutno. Škóti mali v zápase veľké šance, my sme chceli udržať bezgólový stav. Žiaľ, nepodarilo sa."

 

Ondrej Duda, stredopoliar SR: "Sklamanie. Škoda takéhoto zápasu. Pre nás by bol bod zlatý. Celý zápas sme to v oslabení držali a potom sme dostali gól v závere. Myslím si, že sme nehrali zle, ak by sme nedostali gól, tak sa tešíme my. Ale taký je futbal, dnes sme tu prehrali. Treba sa skoncentrovať a zvládnuť zápas s Maltou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies