Kozáčikov úspešný návrat proti Olomoucu

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 10:35 • 2 min
Kozáčikov úspešný návrat proti Olomoucu

OLOMOUC - Slovenský futbalový brankár Matúš Kozáčik sa po šesťzápasovej absencii v nedeľu objavil v bránke úradujúceho českého majstra Viktorie Plzeň a na ihrisku Sigmy Olomouc mu v dueli 21. kola Gambrinus ligy pomohol k tesnému víťazstvu 2:1.

slovakia

left justify in out

"Už týždeň trénujem naplno, ale na zápas to predtým ešte nebolo. To, že budem v nedeľu chytať, mi tréner oznámil deň pred stretnutím," cituje Kozáčika server isport.blesk.cz. 

 

Tridsaťročný gólman bol mimo hry, pred mesiacom si v ligovom súboji v Ostrave poranil úpon brušného svalu. Odvtedy za neho zaskakoval Petr Bolek, ktorý v minulosti pôsobil aj na Slovensku v Senici či Zlatých Moravciach. "Petr chytal naozaj výborne, nič viac k tomu netreba dodať," uviedol slovenský reprezentant. 

 

Plzenčania vďaka zisku troch bodov zredukovali náskok pražskej Sparty, ktorá v sobotu len remizovala v Ostrave 1:1. "Viktoriáni" zaostávajú deväť kôl pred koncom sezóny o osem bodov. "Ich náskok sa trochu znížil, ale stále to majú vo vlastných rukách. My sa môžeme pozerať len na seba," dodal Kozáčik. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies